Lirik Lagu Denny Caknan: Los Dol dan Satru

Deni Setiawan atau Denny Caknan merupakan penyanyi sekaligus pencipta lagu pop Jawa dan koplo. Ia asal Ngawi, Jawa Timur.
Di YouTube, ada sederet lagu Denny Caknan yang banyak viewer-nya. Lagu Kartonyono Medot Janji sudah mendapat 240 juta lebih views. Lagu Sugeng Dalu mendapat 140 juta lebih views. Lagu Los Dol mendapat 130 juta lebih views. Lagu Satru mendapat 100 juta lebih views dan Lagu Sampek Tuwek mendapat 80 juta lebih views.

Lirik Lagu Los Dol
Los dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, Dek, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol, blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chattingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Snajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti (hok a, hok e)

Los dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, Dek, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Snajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti (hok a, hok e)

Los dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, Dek, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu

Los dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan, Dek, elingo, yen mantan nakokno kabarmu
Tandane iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu
Nanging kangen kringet bareng awakmu (hok ya, hok ya)

Lirik Lagu Satru
Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku
Ha-ah-oh-hm
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Ho-wo-oh, sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngejeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku
Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu